07.092015 Metabolismo de los carotenoides en Azafrán (Crocus sativus)By adminIn Biotechnology - Projects
07.092015 Glucosiltransferasas implicadas en el metabolismo secundario de la especia azafrán (Crocus sativus)By adminIn Biotechnology - Projects
07.092015 Characterization of a dioxygenase family involved in the formation of the organoleptic properties of saffron (Crocus sativus) (PAI08-0211-6481)By adminIn Biotechnology - Projects
07.092015 Identificación, aislamiento y caracterización de los alérgenos del azafrán (Crocus sativus) (PI-2007/61)By adminIn Biotechnology - Projects
07.092015 Glucosyltransferases and glucosidases (CAZY enzymes) of flavonoids and apocarotenoids in Crocus sativus (BIO2009-07803)By adminIn Biotechnology - Projects
07.092015 Caracterización de glucosidasas implicadas en el aroma de dos variedades autóctonas de Castilla-La Mancha: Airén y Tempranillo (JCCM. PPII10-0062-7718)By adminIn Biotechnology - Projects
07.092015 Factores fundamentales que influyen en la adaptación al cambio climático de las poblaciones de Pinus nigra (POII10-0112-7316)By adminIn Biotechnology - Projects
07.092015 Unravelling apocarotenoid formation, modification, accumulation and regulation in saffron (Crocus sativus) and its allies by omics approaches. BIO2013-44239-RBy adminIn Biotechnology - Projects
31.072015 Red Iberoamericana para el estudio de frutas ricas en carotenoides en relación con la alimentación, la nutrición y la salud (P110RT0640)By adminIn Biotechnology - Projects